contingut promocionat
Policlinic Rubí B

Les claus per acabar amb el dolor a l'esquelet i els muscles

Els doctors Daniel Adán i Àlex Pairó ens donen les claus per optimitzar els tractaments que es realitzen amb factors de creixement

Els factors de creixement plaquetaris, són un tractament biològic que s'està utilitzant des de fa uns anys per a les lesions múscul-esquelètiques com l'artrosi (principalment en genolls, maluc i columna) o les lesionis múscul-tendinoses (espatlles, colzes, tendó d'Aquil·les, entre altres). Aquest tractament, cada vegada és més popular, és eficaç, segur i ambulatori, i ajuda a disminuir els dolors crònics estimulant la regeneració cel·lular.

Buscar la màxima garantia i eficàcia del tractament amb factors de creixement és l'objectiu del tractament que ofereixen en Grup Policlínic.

 

POLICLINIC RUBÍ B

Com funciona el tractament?

Consisteix a realitzar una extracció de sang del pacient (com en una analítica) i centrifugar-la, per obtenir una part concreta de la sang, el plasma. Aquest té uns factors regeneratius cel·lulars, els factors de creixement, que seran infiltrats en l'articulació lesionada.

És essencial saber qui, on i com ens realitzaran aquest tractament, ja que pot haver-hi efectes secundaris o complicacions, per això és important tenir les màximes garanties.

Com a pacients, hem de conèixer quina és la tècnica que utilitzen en el centre, si no ens ho diuen, és el nostre deure preguntar-lo.

Depenent de la tècnica utilitzada per realitzar el tractament el resultat varia, així com el nombre de sessions que s'han de realitzar.

Els doctors Daniel Adán i Àlex Pairó de Grup Policlínic ens donen les claus i ens aconsellen sobre com ha de ser un tractament de PRP per a treure-li el màxim rendiment i què hem de saber abans de triar a un professional que ens realitzi aquest tractament.

 

Què hem de tenir en compte?

És important conèixer el procediment, ja que un sistema tancat amb tubs estèrils, per a arribar a aconseguir el plasma, que és el que filtrarem és molt més segur que utilitzar el pipetejat. El pipetejat consisteix a passar la sang d'uns tubs a uns altres per a obtenir el plasma, i encara que aquest mètode també és efectiu, existeix major risc de contaminació de la sang, per això és millor utilitzar el sistema tancat i estèril.

 

Quines són les claus per a potenciar els efectes del tractament?

L'element clau és l'ozó. Barrejant el plasma amb ozó, ajudem al fet que la mostra de plasma que ens infiltren estigui en òptimes condicions, i fins i tot potenciï l'efecte regeneratiu, antiinflamatori i antisèptic dels factors de creixement. El tractament ha de realitzar-se en un lloc específic per a això, l'ideal és una sala estèril on hi hagi les màximes mesures d'asèpsia. De cara al pacient és lògic conèixer i tenir plena confiança en la professionalitat i experiència de l'equip mèdic que ens farà el procediment.

Tot això ens donarà plenes garanties que el procediment serà eficaç, efectiu i sobretot segur.

Els doctors Daniel Adán i Àlex Pairó, de Policlínic ens expliquen que fa més de 10 anys que realitzant aquest tractament, sempre amb les màximes garanties, i incorporant les últimes novetats per a mantenir-se sempre actualitzats.

"En la Unitat del dolor i medicina regenerativa de Grup Policlínic ens prenem la nostra feina molt seriosament i només comptem amb professionals sanitaris titulats i autoritzats per realitzar els nostres tractaments. Només així podem minimitzar riscos i garantir que el tractament serà segur i efica", ens confirma el Dr. A. Pairó.

En Grup Policlínic, l'equip està format per personal d'infermeria, tècnic de factors i metges especialistes en sistemes biològics, Dr. Pairo i Dr. Adán, i només utilitzen les tècniques homologades per la comunitat europea, amb sistemes de circuit tancat per a evitar contaminar la mostra de sang, ozonitzar el factor de creixement, i en un lloc específic per a aquest tractament.

Dr. D. Adán Col. 33.454 COMB Metge de la Unitat de del dolor i medicina regenerativa

Dr A. Pairó Col. 27.311 COMB Mèdic traumatòleg, especialista en tractaments biològics

Des de la Unitat del dolor i medicina regenerativa de Grup Policlínic realitzen aquest i altres tractaments i ho fan buscant la màxima garantia i eficàcia.

Policlínic Rubí

Carrer de Pere Esmendia, 25, al costat dels jutjats

Tel. 93 697 80 40

grup-policlinic.com 

 

Més informació