Manifestació a Rubí per la continuïtat de Continental i els seus llocs de treball

CCOO dona suport a la convocatòria de manifestació i exigeix a la direcció modernitzar les instal·lacions per poder continuar produint components per a vehicles elèctrics

Els treballadors de Continental Automotive de Rubí es manifestaran avui dissabte, 14 de desembre, per reclamar la continuïtat de la planta i dels llocs de treball, i en contra la decisió de la multinacional de vendre-se-la. CCOO d’Indústria de Catalunya dona suport a la convocatòria del comitè d’empresa i acompanyarà la plantilla en aquesta mobilització.

La manifestació començarà a les 11 hores, a la plaça del Doctor Pearson, davant l’estació dels ferrocarrils, i des d’allà anirà fins a l’Ajuntament de Rubí (plaça de Pere Aguilera, 1), on es faran els parlaments i on està previst que faci acte de presència l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.

CCOO ha emès un comunicat en el qual exigeix a la direcció de Continental Automotive que faci les inversions necessàries a la planta de Rubí per modernitzar les instal·lacions i adaptar-la a la nova realitat del sector per produir components per a vehicles elèctrics.

CCOO recorda que és una planta solvent i competitiva, amb una plantilla amb experiència contrastada i capacitat d’afrontar els nous reptes del sector.

Més informació
Continental assegura que  el procés de reindustrialització a la planta de Rubí té l'objectiu d'assegurar la seva continuïtat, en canvi CCOO creu que hi ha llocs de treball en perill. FOTO: Redacció
CONTINENTAL AUTOMOTIVE SPAIN