Manuel Fuentes s’interessa per l’empresa i la situació personal del rubinenc Toni Zamora

El rubinenc explica com viu personalment i empresarialment la situació provocada pel coronavirus

Gecko Walls és una empresa dirigida pel rubinenc Toni Zamora, que es dedica a la creació i instal·lació de rocòdroms a col·legis, parcs infantils i espais públics.

 

Durant l’entrevista Zamora li explica a Manuel Fuentes com intenten combinar l’art i l’escalada en els rocòdroms que produeixen, i la importància de l’escalada per diversificar els esports al pati de l’escola i només donar protagonisme al futbol.

Zamora explica que a causa del coronavirus i el tancament de les escoles el negoci ha quedat aturat, malgrat tenir una quinzena de nous projectes a Catalunya, la Comunitat Valenciana i Madrid. Tot i això, comenta que estan reprenent l’activitat poc a poc.

Zamora també li explica al periodista el cas particular del seu pare, ingressat per coronavirus tot i que ha superat la malaltia i es troba en fase de recuperació. Tanmateix, durant l’entrevista el rubinenc reflexiona sobre els canvis vitals que ha comportat la pandèmia i com el confinament li ha servit per recuperar la passió que comparteix amb Manuel Fuentes: la música.

Fa escassos mesos Gecko Walls ja va ser notícia al TOT Rubí per la donació que van fer a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Més info: El rocòdrom per als nens de l’Hospital Sant Joan de Déu, donació d’una empresa rubinenca

La jove promesa Daniela Querol, de nom artístic Petruska la Trapezista, es va donar a conèixer en el programa Got Talent pel seu talent i per patir una malaltia intestinal que de vegades l’obligava a estar ingressada en aquest hospital infantil. En el setembre de 2018 va inaugurar un rocòdrom de Gecko Walls, que el va donar de forma altruista, a l’Hospital Sant Joan de Déu, acompanyada del jurat i els presentadors del popular programa de Tele 5.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.