Els mòduls del CAP Anton de Borja ja estan operatius

Segons el CST, els mòduls donaran resposta a la manca d’espai que té actualment el CAP per mantenir circuits separats entre pacients amb Covid-19 i la resta

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) informa que els mòduls provisionals del CAP Anton de Borja per atendre pacients sospitosos de tenir Covid-19 ja han entrat en funcionament. Tot i que estava previst que ho fessin a mitjans de febrer, un problema de telefonia amb una empresa externa va impedir que donessin servei abans. 

Es tracta de mòduls temporals col·locats davant del centre de primària del carrer Edison, que donaran assistència als pacients de coronavirus i les proves relacionades amb el seu diagnòstic.

Mòdul provisional davant del CAP Anton de Borja de Rubí. FOTO: Redacció

Mòduls provisionals davant del CAP Anton de Borja de Rubí. FOTO: Redacció

 

L’Ajuntament de Rubí ha facilitat l’espai que permet donar resposta a la manca d’espai que té actualment el CAP per mantenir circuits separats entre pacients amb sospita de Covid-19 i pacients que consulten per altres motius.

Tal com expliquen des del CST, els mòduls tenen tres consultes, una sala per a pacients amb sospita de Covid-19, una altra per a la realització de les proves diagnòstiques de la població del CAP Anton de Borja i CAP Sant Genís, i una sala d’espera.

Les proves PCR es realitzen en horari de tarda i a partir d'aquesta setmana l’atenció Covid-19 serà de 8 a 20 hores.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.