El moviment pensionista de Rubí es mobilitzarà 17 d'octubre en defensa de la sanitat pública

S'adhereixen a les mobilitzacions que a tot l'Estat espanyol es realitzaran en contra de la privatització de la sanitat pública

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí ha anunciat que s'adhereix mobilitzacions que a tot l'Estat espanyol es realitzaran en contra de la privatització de la sanitat pública el pròxim dissabte 17 d'octubre, a la plaça de l'Ajuntament, "en defensa del sistema sanitari públic, universal i democràtic". 

Recollida de signatures 

A més de les reivindicacions de caràcter estatal, el moviment pensionista de Rubí incorporarà les reivindicacions de caràcter local que afecten directament a la ciutadania de Rubí.

S'iniciarà una recollida de signatures que es lliuraran el dia de la concentració davant l'Ajuntament de Rubí. Aquestes signatures es recolliran en diferents punts de la ciutat: associacions de veïns nostra ciutat, empreses, centres culturals, CAPs, etc.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.