El Moviment pensionista i Rubí Sanitat reivindiquen millores en la sanitat pública de caràcter local

Ja ha arrencat la recollida de signatures per defensar la sanitat pública a nivell local en diferents punts de la ciutat

El Moviment per unes pensions públiques dignes i Rubí Sanitat han realitzat una nova assemblea aquest dimarts en la qual l’assumpte principal ha estat la preparació de la concentració del pròxim dissabte 17 d'octubre a les 12 h davant l'ajuntament de Rubí.

Per aquest motiu han iniciat una recollida de signatures amb reivindicacions locals per demanar que els centres d’atenció primària es mantinguin oberts, ben dotats, amb més professionals, visites presencials, sense riscos i totalment públics.

Durant l’assemblea s’han acordat els llocs on es podrà signar per defensar la sanitat pública. Serà al CRAC, a la Sala Neus Català, a l'associació de veïns de Can Oriol, a la de Les Torres Rubí 2000, i també a l'ASAV.

També s’han recollit signatures aquest dimecres al CAP Mútua de Terrassa, dijous al CAP Anton de Borja i aquest divendres al CAP Sant Genís, de 9 a 11 h.

La setmana vinent, del 13 al 16 d’octubre, el moviment també tindrà una paradeta per recollir signatures a la cantonada del passeig Francesc Macià amb el carrer Sant Cugat, des de les 17:30 fins a les 19:30 h.

Tanmateix, el Moviment pensionista explica que s'ha demanat la presència de l’alcaldessa de Rubí el dia 17 d’octubre per fer-li el lliurament de les signatures recollides.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.