Les notícies més destacades de la setmana a Rubí

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Rubí durant aquesta setmana

A la primera setmana del mes de novembre a Rubí seguia tenint lloc l'acampada, de més de 30 dies, d'una vintena de famílies de la plataforma ciutadana contra els desnonaments (PAH) de Rubí en senyal de protesta contra els llançaments a la ciutat. 

Més info: La PAH de Rubí: un mes a la intempèrie

Els Mossos d’Esquadra van informar de la detenció de dos homes de 20 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola, tots dos veïns de Rubí, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació. Els fets van ocórrer a la matinada de l'1 de novembre, en una parada de bus prop d’una discoteca de la localitat de Sant Cugat. 

Més info: Dos veïns de Rubí, detinguts per un robatori violent a Sant Cugat

El dijous es coneixia que la xifra de persones aturades a Rubí durant aquest mes d'octubre era exactament la mateixa que la del passat mes de setembre: 4.707 persones sense feina a la ciutat. Per tant, l'índex de l'atur a Rubí es mantenia estable, sense pujar ni baixar, després d'encadenar sis mesos consecutius de descens. 

Més info: L'atur a Rubí ni puja ni baixa

El mateix dia s'advertia de l'augment de tots els indicadors de la Covid-19 a Rubí. Es va incrementar el risc de rebrot del virus, la velocitat de reproducció de la malaltia i també van pujar lleugerament el nombre de contagis i de proves PCR realitzades. Tot i això, el nombre de persones que havien rebut la tercera dosi a la ciutat s'havia triplicat.

Més info: Augmenten tots els indicadors de la Covid-19 a Rubí

La setmana es tancava de la millor manera possible amb la tornada de la Fira del Vi a Rubí, que començava el divendres i s'allargava tot el cap de setmana. Un esdeveniment que tenia com a gran protagonista el vi, però també gaudia de gastronomia, música i espectacles.

Més info: La Fira del Vi de Rubí dona el tret de sortida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.