Nou escoles de Rubí s'adhereixen a una campanya de salut bucodental

Es distribueix un estoig amb un raspall petit i pasta de dents entre 362 alumnes de primària

L'Ajuntament de Rubí informa que el Servei de Salut Pública ha distribuït en els darrers dies un estoig d'higiene bucodental entre 362 alumnes de primer de primària de les escoles Liceu Politècnic, Montserrat, Pau Casals, Ramon Llull, Regina Carmeli, Ribas, Rivo Rubeo, Teresa Altet i Torre de la Llebre. El material forma part de la campanya Dents fortes i sanes, que impulsa l'Agència de Salut Pública de Catalunya amb l'objectiu de potenciar la raspallada dental com a mesura clau per a la prevenció de les càries i d'altres malalties de la boca.

 

L'estoig conté un raspall petit de filaments suaus i un tub de pasta de dents fluorada, està fet de plàstic perforat per evitar la humitat i disposa d'un espai per posar-hi el nom i la classe de l'infant. El material s'ha repartit entre les nou escoles de Rubí que han volgut adherir-se a la campanya, juntament amb informació sobre higiene bucodental i l'accés a un vídeo demostratiu.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.