Nou programa d'activitats gratuïtes per a persones de més de 60 anys de Rubí

Caminades per l'entorn natural de la ciutat, visites culturals o tallers de risoteràpia i nutrició són algunes de les activitats

El Servei de Gent Gran Activa de Rubí proposa una nova edició del programa d’activitats Gaudeix de la vida en gran! adreçat a persones de més de 60 anys. En aquesta edició es recupera la presencialitat, després de dos anys en què les activitats s’han fet de forma telemàtica a causa de la Covid-19

Passejades per Sant Muç, el torrent dels Alous o les vinyes de Can Ramoneda

Les propostes inclouen caminades per l'entorn natural de Rubí, un cicle de visites culturals i tallers de risoteràpia, nutrició o la sexualitat en edat adulta. Les passejades per l’entorn de Rubí es posaran en marxa l’1 d’octubre i es visitaran els horts de Cova Solera, Sant Muç i el torrent del Mut, l’art urbà de la ciutat, l’estany i el torrent dels Alous, les vinyes de Can Ramoneda i l'ermita de Sant Genís.

 

Les visites culturals portaran els participants al monestir de Sant Cugat, l’Observatori Fabra i a les Esglésies de Sant Pere de Terrassa.

Totes les propostes són gratuïtes, excepte l’acte inaugural de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí, tenen aforament limitat i requereixen inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer a través de www.rubi.cat/inscripcionsgentgran o del telèfon 637 83 10 92.

Taller per aprendre a fer servir l'aplicació de la zona taronja i La Meva Salut

Cal recordar que, entre les propostes pedagògiques, l'Ajuntament de Rubí també ofereix un taller sobre el funcionament de l’aplicació del mòbil per aparcar en zona taronja, que tindrà lloc el 27 d’octubre (10.30 h), i una sessió sobre l’aplicació La Meva Salut el 14 de desembre, les dues a l’edifici del Rubí Forma.

Dia Internacional de les Persones Grans 

Tanmateix, el programa arrencarà el pròxim divendres 1 d’octubre amb un acte commemoratiu del Dia Internacional de les Persones Grans al pati de l’Ateneu municipal (carrer de Xile 1), que comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

“De la mateixa manera que protegim i escoltem els nostres nens i nenes, també fomentem  l’envelliment actiu i ens comprometen a incorporar la mirada de les persones grans en totes les polítiques públiques, fugint de l’edatisme”, explica l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.