Nova concentració per defensar la sanitat pública fins a la seu del CatSalut, a Sant Cugat

Les dues capçaleres de Rubí sortiran el pròxim dilluns des del CAP Anton Borja i l’estació de Ferrocarrils

Rubí per la Sanitat i el Moviment per unes Pensions Publiques Dignes de Rubí s’uneixen a altres organitzacions que reivindiquen una sanitat pública digna i de qualitat. Serà el pròxim dilluns 23 de novembre, a les 12 h, i la manifestació arribarà fins a la seu del Servei Català de la Salut (CatSalut), situat a San Cugat del Vallès.

Des de Rubí, la capçalera que anirà a peu sortirà dilluns des del CAP Anton Borja a les 10:15 h, i una segona amb Ferrocarrils de la Generalitat a les 11:19 h .

 

A la concentració hi participaran altres entitats de set municipis de la comarca, com La Floresta-Les Planes, Marea Blanca de Terrassa, Defensem el Consultori de Viladecavalls, Plataforma Pensionistes de Sant Cugat, Marea Blanca de Terrassa i Sant Cugat, Plataforma No al Tancament d'Urgències al CAP Castellbisbal, així com les dues entitats rubinenques.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.