Noves activitats de Rubí Jove per a persones d’entre 12 i 19 anys

Tallers de K-Pop, auto-tune, slam poetry o boxa

Rubí Jove proposa per a la nova programació de tardor, adreçada a nois i noies d'entre 12 i 29 anys, un taller d’iniciació a la informàtica i un d’Auto-tune i gravació de videoclip. Sobre benestar emocional, els joves podran alliberar tensions amb els tallers de boxa, treballar l’ansietat i la frustració al taller de gestió de les emocions i participar d’una proposta d’autoconeixement a través del taller de teatre i emocions. Les propostes artístiques es concreten en un taller de K-Pop, l’Slam Poetry en col·laboració amb l’Associació Cultural Excèntrica i la introducció a la plataforma en línia de lectura i escriptura Wattpad.

La programació de tardor recupera els esdeveniments que s’havien deixat de fer a causa de la Covid-19. El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre tindrà lloc el Festival de Graffiti i Art Urbà de Rubí Full Colors i el 23 d’octubre el Torneig Skate Open de Rubí.

 

Rubí Jove també promou activitats al voltant del Dia de la Despatologització Trans amb l’exposició Cossos Diversos i el tradicional Kastanyasso de la Sonik que organitza l’AJM La Sonik coincidint amb la Castanyada. El mes de novembre, Rubí Jove se sumarà també a la commemoració del Dia internacional per a l’erradicació de la violència vers les dones i, el desembre, al Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, entre d’altres.

El servei de Joventut ofereix tot l’any assessories especialitzades. Les sessions es poden dur a terme telefònicament, per correu electrònic, en línia o presencialment i tracten temes laborals, formatius, sexuals i de parella i d’acompanyament emocional. A més, el Punt Jove LGTBI+ de la Torre Bassas ofereix informació, acompanyament i sensibilització sobre identitat de gènere i orientació sexual.

Totes les activitats i formacions són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través de la web www.rubijove.cat

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.