Obertes les inscripcions per als casals d'estiu de setembre

Els casals infantils Diaris comencen el 12 de setembre

Les inscripcions per als casals d'estiu que es faran a principis del mes de setembre a l'Escola 25 de setembre estaran obertes fins al 16 d'agost o fins que s'esgotin les 100 places. 

El període que s'ofereix en aquesta activitat lúdica infantil són els dies 2, 3, 4, 5, 6, 9 i 10 de setembre. Els nens i nenes poden acollir-se a un horari bàsic de matí i/o tarda o bé sol·licitar també els serveis complementaris d’acollida i menjador.

Les persones interessades a inscriure els seus fills i filles poden presentar la seva sol·licitud a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del centre, ubicada al carrer Narcís Menard, 13-17. La documentació que cal entregar es pot recollir a la mateixa oficina de l'OAC.

 

 

Casals Diaris

Durant el curs escolar, l'Ajuntament també posa en marxa els Casals infantils Diaris, a partir del 12 de setembre, amb l'objectiu d'oferir recursos fora de l'horari escolar. Aquesta oferta s'ofereix a infants de 3 a 12 anys, de 16.30 a 19 h a l'Escola 25 de setembre i al Teresa Altet. Cada casal disposa d'un total de 40 places per dia. 

Aquestes inscripcions també es poden formalitzar a l'OAC fins que s'esgotin les places. 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?