L'oficina d'habitatge de Rubí busca pisos buits per llogar-los a famílies en situació d'emergència

Els propietaris que s'acullin al programa de la Generalitat cobraran per avançat la renda dels primers 18 mesos de contracte i la fiança

L'Ajuntament de Rubí informa que ha iniciat la cerca de pisos buits per posar-los a lloguer dins el programa Reallotgem.cat, que impulsa l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per allotjar famílies que tenen un informe favorable de la Mesa d'emergències. Les persones propietàries que hi estiguin interessades poden posar-se en contacte amb l'Oficina Local d'Habitatge a través del correu [email protected].

 

Reallotgem.cat és un programa de captació de pisos buits que ofereix facilitats tant a les persones titulars dels immobles com als llogaters. L'Agència de l'Habitatge de Catalunya paga per avançat l'import equivalent a 18 mensualitats amb l'objectiu d'animar les persones propietàries a arrendar-los i, alhora, ajudar aquells que, com a conseqüència de la crisi sanitària, necessiten un habitatge de lloguer. 

Per poder adherir-se al programa, els pisos han de disposar de cèdula d’habitabilitat vigent, estar en condicions que permetin ocupar-los de manera imminent i tenir d’alta els subministraments, o bé disposar dels butlletins necessaris per poder donar-los d’alta. Han de tenir una superfície màxima útil de 90 metres quadrats tot i que s’admetran habitatges amb superfície superior, però les condicions econòmiques màximes es regularan per aquest màxim de 90 metres. També s'acceptaran apartaments i apartahotels que tinguin lavabo i cuina pròpia.

Un cop verificats tots els requisits, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya formalitzarà un contracte d'arrendament amb la persona propietària de l'habitatge i, en el moment de la signatura, l’Agència tramitarà el pagament, en una sola vegada, de la renda dels primers 18 mesos de contracte i de la fiança.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.