Un pacient positiu per coronavirus a la residència de gent gran El Cel

Aquest cas de coronavirus seria el segon confirmat després d’un primer a la residència Amanecer

La residència per a gent gran El Cel, situada a l’avinguda de l’Estatut de Rubí, ha confirmat que té un cas de coronavirus, segons Ràdio Rubí. El pacient està aïllat des de diumenge, quan va començar a tenir els primers símptomes, i aquest dimarts s’ha corroborat que s’ha contagiat de Covid-19.

Tot i això, es troba bé i sense febre, i la resta d’usuaris no presenten símptomes, a més d’estar en contacte permanent amb les seves famílies per videoconferència, segons explica la directora del centre, Clàudia Garcia, a Ràdio Rubí.

Aquest dilluns també es confirmava que una dona de la residència de gent gran Amanecer de Rubí havia resultat positiva en coronavirus i estava ingressada des de dissabte a la matinada. A més, vuit persones més del centre havien començat a desenvolupar símptomes, com tos i febrícula però estan essent tractades amb paracetamol i de moment no han estat ingressades.

 

A més, hi ha quatre treballadores de baixa del centre perquè presenten simptomatologia compatible amb el coronavirus.

Segueix l'última hora sobre el coronavirus a Rubí a través de les nostres xarxes socials TwitterFacebookWhatsApp i Instagram, o a través del nostre butlletí diari. 

 

Més informació