Paralitzat un nou desnonament a Rubí a última hora

Al pis hi viuen dues persones amb dos menors al seu càrrec

Aquest dijous al matí estava previst un nou desnonament a la ciutat de Rubí, concretament al carrer Folch i Torres, al costat del bar Don Quijote.

Hi havia una segona ordre del jutjat de desallotjar una família amb dos menors al seu càrrec, i fins al lloc s’ha desplaçat una parella de Mossos d’Esquadra. Pocs minuts abans de les 10 h, hora en què estava fixat el desnonament, se’ls hi ha notificat que l’ordre quedava arxivada i, per tant, paralitzada.

A les portes de l’edifici s’havien concentrat membres de la PAH de Rubí i d’altres entitats ciutadanes com a mostra de suport a les persones afectades.

Fonts de la plataforma contra els desnonaments han explicat que el pis pertanyia primer al Banc Santander i després va ser adquirit per l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat.

Segons la PAH de Rubí, l’ordre del jutjat d’arxivar el desnonament es va emetre aquest dimecres a la tarda i per això els agents judicials no s’han presentat al desallotjament aquest matí, però sí la policia catalana, ja que no havia estat notificada.

La plataforma explica que la setmana vinent i els pròxims mesos hi ha previstos nous desallotjaments.

Des de mitjans de 2019, el TOT Rubí té constància de 9 intents de desnonaments que s’han aturat in extremis a última hora.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.