Les persones d'entre 50 a 59 anys podran rebre la vacuna monodosi de Janssen

Sanitat informa que la vacuna de Janssen, pel fet de ser monodosi, seria recomanable per a persones difícils de captar per a la vacunació

El grup de persones de 50 a 59 anys podrà rebre també la vacuna monodosi de Janssen, segons ha acordat aquest dimarts la Comissió de Salut Pública.

 

El Ministeri de Sanitat ha informat que en el marc de la reunió s'ha acordat, a més, avançar en l'estratègia de vacunació davant la Covid-19 incorporant-hi nous col·lectius vulnerables com els de grans dependents de difícil accessibilitat (persones amb autisme profund, discapacitat intel·lectual o malaltia mental severa), acabant la vacunació del grup de 60 anys en amunt i continuant amb el grup de 50 a 59 anys. A les vacunes disponibles per a tots aquests grups s'afegirà la de Janssen, segons ha indicat la mateixa font.

Sanitat també informa que la vacuna de Janssen, pel fet de ser monodosi, seria recomanable per a persones difícils de captar per a la vacunació, cooperants que es desplacin en missió a països d'alt risc i persones que per raó de la seva activitat no seran a Espanya en la data de la segona dosi.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.