El Pinar disposarà d'un servei temporal d'inserció laboral

L'Ajuntament ha rebut una subvenció del SOC per posar en marxa la iniciativa, que també ha permès contractar 6 persones aturades

Rubí Forma posarà en marxa un dispositiu d’inserció sociolaboral per a veïns i veïnes del barri del Pinar. Així ho informa l'Ajuntament de Rubí, que avança que el servei obrirà el 3 de maig al Centre Cívic La Cruïlla i oferirà un programa d’orientació i acompanyament individualitzat de 65 persones per facilitar la seva inserció laboral. El projecte té una durada de 6 mesos, fins al 31 d’octubre de 2021.

El servei estarà obert de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i està destinat a persones residents al barri de El Pinar. Els usuaris obtindran atenció personalitzada i accediran a mesures ocupacionals en funció de les seves necessitats: informació del mercat laboral, orientació professional, pràctiques en empreses, acompanyament a la inserció, etc.

 

Per posar en marxa el dispositiu, el consistori ha rebut una subvenció de més de 100.000 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte Treball als barris. La subvenció també s’ha destinat a un programa d’experienciació laboral que ha permès contractar 6 persones en atur perquè puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat. A través d’aquest programa, el consistori ha contractat 6 persones (1 oficial paleta, 1 peó paleta, 2 peons pintors/es i 2 jardiners). Els sis contractes són de jornada completa i per sis mesos, entre abril i setembre.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.