La Pista Coberta d’Atletisme de Sabadell serà el punt de vacunació massiva del Vallès Occidental

L'accés amb cotxe a la zona es restringirà només per a persones que es vacunin i s'habilitarà un bus llançadora gratuït

La Pista Coberta d'Atletisme de Sabadell es convertirà l'1 de juny en el punt de vacunació massiva de referència del Vallès Occidental, amb la previsió d'administrar unes 42.000 dosis setmanals. L'espai, que es va habilitar com a hospital temporal en els inicis de la pandèmia sense ser mai operatiu, començarà a acollir persones a partir del dimarts, si bé inicialment es preveu començar amb una quantitat de dosis inferior per acabar d'adequar el funcionament.

 

L'espai de l'entorn quedarà tallat al trànsit i només s'hi deixarà accedir vehicles que s'hi desplacin únicament per a la vacunació, amb aparcament per a 500 cotxes. També s'habilitarà un bus gratuït, el de la línia L15, que enllaçarà el centre amb el punt de vacunació.

L'equipament serà referència sobretot dels municipis de l'entorn de Sabadell, però també donarà cobertura a tota la població de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, entre la qual s'inclou Rubí, complementant els punts de vacunació actuals, que a la ciutat s'han centralitzat al CAP de Sant Genís

Obert tota la setmana

El nou punt de vacunació massiva obrirà de dilluns a diumenge, de 8 a 20 h, amb possibilitat d'ampliar fins a les 22.00 h si fos necessari. El ritme de vacunació vindrà determinat en tot moment per la quantitat de dosis disponibles.

El punt disposarà inicialment de zona de recepció i acreditació, quatre mòduls de vacunació amb sis punts d'administració cadascun, quatre sales d'observació per a després de la vacuna i un espai per a l'atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Si cal, el dispositiu està preparat per ampliar-se amb més punts de vacunació i d'espera.

La pista donarà cobertura als municipis del Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental, que són els que conformen la Regió Sanitària Metropolitana Nord.

El nou equipament l'habilita el Departament de Salut, comptant amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell per a la infraestructura i els dispositius complementaris, l'Institut Català de la Salut, l'Hospital Parc Taulí i el SEM.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.