Es planten un centenar d'arbres en la 22a edició del dia de l'arbre autòcton

Els arbres s'han col·locat al torrent dels Alous, a la zona més propera al carrer Marconi

Aquest diumenge 27 de novembre a les 10 h, ha tingut lloc una plantada d'arbres amb motiu de la 22a edició del Dia de l'arbre autòcton. Durant el matí, els rubinencs han gaudit d'una jornada educativa i tolerant amb el medi ambient. En aquesta ocasió, l'espai escollit per l'Ajuntament de Rubí per plantar els diferents exemplars ha sigut el torrent dels Alous, on s'han col·locat un centenar d'arbres.


A la mateixa zona, el viver Font del Ferro ha obsequiat els assistents amb un certificat d'assistència i una planta d'interior.

Flors d'obsequi als participants de l'activitat. FOTO: Estela Luengo

Flors d'obsequi als participants de l'activitat. FOTO: Estela Luengo


Els exemplars seleccionats són arbres autòctons de fulla caduca, com ara roures, freixes, lledoners, aurons, avellaners, nogueres i alerços, així com de fulla perenne, com l'alzina. A l'hora d'escollir les espècies, s'ha optat per exemplars amb tipologies de fulles molt diferents que, quan arribi la tardor, adoptaran una àmplia gamma de tonalitats (groc, taronja i vermell), proporcionant a aquesta zona un aspecte molt vistós.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.