S’arriba a un principi d’acord sobre el pla de sortida de Continental, segons CCOO

El sindicat informa que per als treballadors de menys de 55 anys s’han pactat unes indemnitzacions de 62 dies per any treballat

El sindicat de Comissions Obreres informa que després de la reunió celebrada ahir en la mesa de negociació amb la direcció de Continental i la mediació del Departament de Treball, "les parts han arribat finalment a un principi d’acord sobre el pla de sortida de les treballadores i treballadors de la planta de Rubí.  Aquest preacord haurà de ser ratificat per la plantilla en les assemblees del proper dia 1 de juliol".

El principi d’acord preveu un pla de prejubilacions per a les persones que tinguin a partir de 55 anys en el moment de sortida i, mitjançant un conveni especial amb la Seguretat Social, se’ls complementarà la prestació fins arribar entre el 80 i el 100 % del salari, en funció de l’edat. Per a la resta de la plantilla s’han pactat unes indemnitzacions de 62 dies per any treballat amb un màxim de 44 mensualitats. També s’ha acordat una quantitat de 500 euros per any treballat més un lineal de 1.000 euros per a tota la plantilla.

 

CCOO d’Indústria valora positivament aquest principi d’acord, "ja que s’han aconseguit unes bones condicions per al conjunt de la plantilla, i espera que un cop tancat el tema de la sortida, la direcció de Continental Automotive es bolqui plenament en la reindustrialització de la planta de Rubí, un tema que continua parat i que per a CCOO és prioritari".

Per últim, CCOO insisteix a la direcció de Continental Automotive a avançar en la reindustrialització per garantir una alternativa industrial per a la planta de Rubí que permeti el manteniment de la màxima ocupació possible.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.