El 24% de la població entre 60 i 65 anys a Rubí ja ha rebut la primera dosi de la vacuna

El ritme de vacunació a la ciutat està per sota de la mitjana catalana

El 23,8% de les persones entre 60 i 65 anys de Rubí ja ha rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19, segons l'últim balanç de Salut. Pel que fa a la segona dosi, només un 0,1% d'aquest tram de població l'ha rebut. 

En línies generals, l'11% de la ciutadania de Rubí ha rebut la primera dosi -el 13,2% si es tenen en compte els majors de 16 anys- i el 4,5% té la pauta completa. Això suposa que el ritme de vacunació està per sota de la mitjana catalana, ja que a Catalunya el 13,2% de la població ha rebut la primera dosi (el 15,6% considerant els majors de 16 anys) i el 5,8% té la pauta completa. 

En aquest sentit, Catalunya va superar aquest diumenge el milió de primeres dosis posades del vaccí. 

 

Més info: Catalunya supera el milió de primeres dosis posades de la vacuna contra la covid-19

A Rubí, per col·lectius, han rebut la primera dosi el 72,3% de les persones amb gran dependència; el 74,8% dels majors de 80 anys; el 80,1% del personal d'atenció primària i hospitalària; el 77,3% del treballadors de residències; i el 61,2% del personal essencial.

També han rebut la primera dosi el 94,5% de les persones que viuen en residències i el 55,2% d'altre personal de l'àmbit sanitari i sociosanitari. En paral·lel, han rebut la pauta completa el 91,3% de les persones que viuen en residències, el 73,6% del personal d'aquestes residències, el 71,8% del personal d'atenció primària i hospitalària i el 9,8% d'altre personal de l'àmbit sanitari i sociosanitari. També estan vacunats amb la pauta completa el 60,4% de les persones amb gran dependència, el 19,7% de les que tenen 80 anys o més i el 2,5% dels treballadors essencials.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.