Les propostes culturals i l'adéu a la Festa Major, el més destacat de la setmana a Rubí

Les idees que els rubinencs han aportat als Pressupostos Participatius 2023 ha estat del més llegit

Aquesta setmana Rubí començava amb la ressaca de sis dies de Festa Major, i un comiat pel més alt, amb el clàssic piromusical, que va reunir milers de rubinencs a l'Escardívol i l'entorn de la riera per contemplar l'espectacle de focs artificials.

Més info: Rubí diu adéu a sis dies de Festa Major

Dimarts, el TOT publicava un interessant articles de l'historiador Jordi Vilalta sobre la Gran Fonda Puig, amb una imatge acolorida per Josep Cornella, que també mostrava el primer cotxe de línia que tingué la població, i que feia la ruta entre Terrassa, Rubí i el Papiol.

Més info: La Gran Fonda Puig i el primer cotxe de línia de Rubí, 1915

Un altra notícia destacada, i de les més llegides, han estat les 138 propostes dels veïns de Rubí per als Pressupostos Participatius de 2023. Les iniciatives, pendents de passar el filtre dels tècnics municipals, han estat d'allò més variades, des d'ampliar l'illa de vianants fins a posar un autobús des de Rubí fins a la platja.

Més info: Aquestes són les propostes dels rubinencs per als Pressupostos Participatius 2023

D'altra banda, una de les propostes culturals més destacades de la setmana ha estat el festival InFest, que durant tres dies ha projectat una trentena de curtmetratges a l'amfiteatre del Castell, en el marc dels premis Fora de Pla i l'esperat Festival Internacional de Curtmetratges de Terror i Freak. 

Més info: InFest 2022: els curtmetratges s'apoderen de Rubí durant tres dies

Per últim, la Fira del Vi Jove ha portat els millors vins de l’última verema, que han estat guardonats amb un Premi Vinari, a l'entorn del Celler. Els rubinencs han pogut tastar els millors vins de Catalunya i també han pogut gaudir de les tapes gastronòmiques del Mercat municipal i de l'oferta de música local. 

Més info: Rubí acollirà la Fira del Vi Jove aquest cap de setmana

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.