Rècord històric d'usuaris al transport públic urbà de Rubí

El nombre de viatgers va pujar un 38% respecte a l'any anterior

Rècord històric d'usuaris al transport públic urbà de Rubí l'any 2023. L'Ajuntament de la ciutat ha fet públiques les dades sobre les persones usuàries del bus de l'any passat a la presentació dels nous vehicles híbrids.

A 2023, el servei de transport públic urbà va pujar un 38% de viatgers respecte a l'any anterior. La xifra es va situar en 2.532.202 usuaris respecte als 1.835.455 de 2022. Aquest nombre suposa el màxim històric a Rubí, i és la primera vegada que se supera el llindar dels 2 milions.

Les dades són molt positives, ja que significa que la ciutadania de Rubí i els seus visitants fan un pas cap a la sostenibilitat. Segons dades del consistori, el 97% de la població rubinenca té una parada de bus a menys de 300 metres. El regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto, ha afirmat que esperen que gràcies al projecte de bus a demanda la totalitat de la ciutadania tingui la mateixa distància de casa seva a una parada de bus i apostar per l'increment de freqüències.

El dilluns 5 de febrer al matí es va fer un acte per a presentar els 9 autobusos híbrids nous, que s'han començat a introduir a la circulació aquesta setmana i estaran totalment integrats a finals de febrer.

Més info: RubíBus incorpora 9 autobusos híbrids nous amb l'objectiu d'avançar cap a la sostenibilitat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.