Es reprenen les reunions presencials de l'Alcaldia als barris

Les persones o entitats que vulguin trobar-se amb l’alcaldessa poden sol·licitar-ho a través d'un formulari

L’Ajuntament de Rubí informa que es reprèn la periodicitat habitual de les trobades presencials amb la ciutadania a través de la iniciativa Alcaldia als barris, amb l'objectiu d'escoltar les propostes, idees i necessitats de la ciutadania. 

Des de fa mesos, les trobades s’han hagut d’adaptar a les mesures de seguretat de la pandèmia i s’ha reduït el nombre de persones assistents a les diferents reunions presencials, en funció de l’evolució de la situació sanitària. 

 

Reunions amb comerços i entitats veïnals

Des del consistori rubinenc expliquen però, que les reunions s'han reprès aquesta setmana amb comerços i també amb les entitats veïnals del Pinar, Ca n’Oriol, El Portal de Ca n’Oriol i Zona Nord. També s’ha programat la visita a diferents casals d’estiu. 

“El contacte directe amb els rubinencs i les rubinenques és fonamental per conèixer quines són les seves necessitats i inquietuds. La Covid-19 ens ha fet disminuir la periodicitat d’aquestes trobades i el seu format, però no hem deixat d’escoltar la ciutadania, sigui d’una manera o d’una altra”, ha assegurat l’alcaldessa, Ana María Martínez

Segons l'Ajuntament, aquestes reunions serveixen "per conèixer de primera mà allò que preocupa als veïns i veïnes i treballar, conjuntament, per a la millora dels barris", posteriorment s'elaborarà el pla d'actuació, s'executaran les accions i es retrà compte amb la ciutadania d'aquelles actuacions que s'hagin dut a terme.

Les persones o entitats que vulguin trobar-se amb l’alcaldessa han d’omplir el formulari de contacte que trobaran a la web municipal.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.