Rubí Acull dona 300 euros a les víctimes de l’incendi de la nau de Badalona

També ha fet una donació de 300 euros a Open Arms i de 100 euros a la iniciativa Kesha Niya Progetto 20K, a la frontera francoitaliana

L'entitat Rubí Acull informa que ha fet una aportació econòmica de 300 euros per a les víctimes de l'incendi de la nau de Badalona, que va causar quatre morts i una vintena de ferits a principis de desembre, a més de deixar sense sostre les 200 persones que hi malvivien de forma regular.

Des de l'associació expliquen que els diners serviran per "donar suport econòmic a totes les persones afectades, la majoria de les quals encara no han estat allotjades dignament".

L'entitat rubinenca de suport i acollida a les persones refugiades i migrants també ha fet un donatiu de 300 euros a l'ONG Proactiva Open Arms per contribuir a finançar les missions de rescat humanitari que duu a terme al mar Mediterrani, així com per donar suport a la tasca solidària que ha desenvolupat durant la pandèmia fent arribar proves de diagnòstic a les persones participants en l'assaig clínic de l'epidemiòleg Oriol Mitjà.

 

A banda d'aquests dos donatius, Rubí Acull també ha entregat 100 euros a la iniciativa Kesha Niya Progetto 20K, que es dedica a donar suport alimentari a persones refugiades a la frontera francoitaliana. En les setmanes vinents també està previst que l'entitat local faci un donatiu de 600 euros al punt d'informació i orientació (PIO) de Rubí per a persones refugiades o sol·licitants d'asil que es va posar en marxa al municipi a principis del 2020.

Expliquen a través d'un comunicat que les donacions han estat gràcies a les 19 persones que s'han associat a Rubí Acull en els últims mesos, així com a les campanyes de recollida de fons solidaris que ha fet l'entitat en els últims anys. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.