Rubí celebra una matinal lúdica al parc de la Pau i la Natura

L'Ajuntament ha organitzat aquesta festa ciutadana amb motiu de les últimes millores efectuades en el parc

Rubí ha celebrat aquest dissabte al matí una festa ciutadana al parc de la Pau i la Natura amb motiu de les últimes millores efectuades per l'Ajuntament de Rubí. Durant l'esdeveniment s'han organitzat activitats esportives i una sessió d'etologia per a propietaris de gossos. [Veure la galeria d'imatges completa].

El parc s'ha anat omplint de rubinencs i rubinenques, però també de gossos. La festivitat l'han pogut gaudir els adults, els nens i els animals per igual. A la seva àrea d'esbarjo, de 10 a 12 h, hi ha hagut una activitat canina amb professionals de l'etologia, per formar i aconsellar els amos en qüestions relacionades amb les mascotes.

A part d'això, de 10:15 a 13 h, s'han fet activitats de petanca i pràctiques de joc i tir, amb la col·laboració del Grup Petanca 25 de Setembre; de 10:15 a 11.30 h, el CEB Sant Jordi i del CF Juventud 25 de Septiembre han preparat circuits i llançaments a cistella i a porteria; i d'11.45 a 12.45 h, el gimnàs Duet ha programat una classe de zumba, una sessió de body combat, de duet camp i body balance.

Tots els participants han rebut una peça de fruita per cortesia dels paradistes del Mercat Municipal i les persones que han assistit a l'activitat canina s'han pogut endur una ampolla per poder esbandir els pixats dels gossos.

A més, durant tot el matí, s'han repartit plantes de la Font del Ferro a totes aquelles persones que han volgut una.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.