Rubí commemora el Dia Internacional de la Dona

Les activitats reivindicatives marquen el diumenge 8-M a tota la ciutat de Rubí que continua lluitant contra la desigualtat de gènere

La ciutat de Rubí continua immersa en la commemoració del Dia Internacional de la Dona (8-M). Durant el dissabte es van poder seguir diferents actes reivindicatius a tota la ciutat com per exemple el cel·lebrat al Celler "No Woman No Fest", organitzat per l'entitat juvenil i musical La Sonik, on es va poder gaudir de música, tallers, perfomance i una exposició fotogràfica marcada per la llibertat de la dona. 

Per aquest diumenge i inici de setmana encara queden moltes activitats on sensibilitar i divulgar el paper de la dona. 

Les activitats

 

Diumenge 8 de març

  • Anem juntes a la mani. Vols que anem juntes a la manifestació de Barcelona? Quedem a la plaça de l’estació de Ferrocarrils i baixem plegades? (15:45 h trobada a Rubí, i hora manifestació a les 17 h a la plaça Universitat de Barcelona).
  • Acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona a l'inici dels partits de l'Olímpic de Can Fatjó.
  • Manifestació mixta convocada pel Comitè feminista de Rubí (a les 18 h a la plaça del Mercat municipal).
  • Exposició ‘Rubinenques d’elit’. Exposició de totes les dones que han format part del club (de 10 a 17 h a la pista poliesportiva Francesc Calvo).
  • Teatre: 50.446 a càrrec de 8 Temps Espacio de Artes Escénicas. Espectacle de dansa i teatre basat en els records de Neus Català, supervivent de l’Holocaust nazi (a les 18, 19 i 20 h a l’Ateneu municipal).

Dilluns 9 de març

  • Tertúlia: "Feminisme, violències i vida quotidiana. En parlem? a càrrec de Betlem Cañizar Bel, llicenciada en Humanitats i activista feminista (a les 18h a l'Ateneu municipal).
  • Xerrada: "Construïm feminisme, desmuntem el patriarcat", a càrrec de Sònia Guerra López, diputada al Congrés i secretària de Polítiques Feministes del PSC (A les 18h a la seu de l'agrupació del PSC Rubí). 
Més informació