Rubí Jove als Instituts, en marxa des de febrer

Les dinamitzadores visiten els centres educatius durant l'hora del pati

Rubí Jove als Instituts és un espai d’atenció presencial estable a les escoles d’educació secundària de la ciutat, que es va posar en marxa el mes de febrer amb la presentació del projecte als equips directius dels centres.

Cada setmana, una de les dinamitzadores del projecte visita els centres educatius durant l’hora del pati per crear propostes a partir de les inquietuds detectades en els joves. Així, es preveu crear una dinàmica amb motiu del Dia Internacional contra l’homofòbia, lesbofòbia, transfòbia i bifòbia, per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient i per commemorar el Dia Mundial de les persones refugiades.

 

Rubí Jove als Instituts deriva de l’antic Punt d’Informació i Dinamització Juvenil als Centres d’Educació Secundària (PIDCES) i adapta el seu funcionament i objectius a les noves necessitats de les persones joves. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.