Rubí posarà en marxa vals de 5 i 10 euros de descompte per ajudar al comerç local durant el Nadal

Col·laboració entre el consistori i la Cambra de Comerç de Terrassa per dotar la iniciativa amb 200.000 euros

L’Ajuntament de Rubí ha anunciat aquest dimecres que posa en marxa un sistema de vals descompte per promoure el consum al comerç de la ciutat de cara al Nadal. El consistori informa que els vals es podran adquirir a través de la plataforma telemàtica ‘Rubí s’ho val’, que es posarà en marxa properament.

Com funcionarà el sistema de vals?

Segons explica l’Ajuntament, s’emetran 10.000 vals per valor 10 euros i 20.200 vals per valor 5 euros. Cada val es finançarà a mitges entre el consumidor i el consistori. Per exemple, un val de 10 euros, li costarà 5 euros al consumidor, que el podrà gastar a les botigues adherides a la proposta. D’aquesta manera, el comerç obté un compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros.

Els comerços hauran d’adherir-se a la campanya per participar en la iniciativa

En una primera fase de la proposta, des del 25 de novembre al 4 desembre, els comerciants que en vulguin formar part s’hauran d’adherir a la campanya i donar-se d’alta a la plataforma telemàtica, de la qual encara no s’han donat detalls.

Des de l’1 desembre i fins al 4 de gener, els veïns podran comprar els vals per gastar-los entre el 5 de desembre i el 5 de gener a les botigues adherides.

Ana María Martínez i Ramon Talamàs a la sala de plens aquest dimecres. FOTO: Redacció

Col·laboració entre l’Ajuntament de Rubí i la Cambra de Comerç de Terrassa

L’anunci d’aquesta nova iniciativa per afavorir el comerç local, un dels sectors més castigats per la Covid-19, s’ha realitzat aquest dimecres al matí a la sala de plens de Rubí. L’acte ha comptat amb l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs.

 

L’alcaldessa ha explicat que, com a resultat del conveni de col·laboració, la Cambra de Comerç de Terrassa injectarà 100.500 euros i el consistori ho complementarà doblant aquest import, per arribar als 201.000 euros en total.

Segons Martínez, “l’objectiu és donar suport al comerç de proximitat i per acompanyar a les famílies de la nostra ciutat en un moment complicat. Per als comerciants, la campanya de Nadal és potser la mes important després de la de rebaixes”.

Talamàs ha assegurat que la Cambra de Comerç de Terrassa, tot i estar situada al municipi egarenc, té vocació d’ajuda a altres poblacions de la comarca, com Rubí, i “la finalitat de la Cambra és precisament ajudar”.

El president de la Cambra ha assegurat que es tracta d’una campanya “amb efecte multiplicador”, ja que el consistori inverteix en una dotació econòmica que es complementa amb la de la ciutadania. “És fa un esforç municipal i requereix que el consumidor s’impliqui amb la ciutat. En un moment de globalització, la gent necessita identificar-se amb el que li queda més proper, i hi ha un ampli ventall d’establiments que es poden adherir”.

La nova proposta se suma a la supressió de la taxa de terrasses a la via pública per a l’any vinent i a la línia de subvencions 2020 per al comerç urbà, l’hostaleria i els serveis de proximitat afectats per la pandèmia.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.