Rubí registra quatre defuncions per Covid-19 en els últims 10 dies

Els indicadors epidemiològics mostren una millora de la pandèmia a la ciutat

Quatre persones han perdut la vida a causa del coronavirus durant els últims 10 dies a Rubí. Si el Departament de Salut mostrava el passat 19 de juliol que des de l'inici de la pandèmia 185 veïns havien mort des de l'esclat de la pandèmia, aquest dijous 29 de juliol ja eren 189.

Tot i això, i després de viure un increment de persones ingressades la setmana passa que va arribar fins al 26 hospitalitzats, aquesta xifra ha baixat fins als 17 actuals. Durant la darrera setmana també ha disminuït el nombre de nous contagis, 386 entre el 20 i el 26 de juliol. Si ho comparem amb el pic de la cinquena onada, eren 525 noves persones infectades entre el 13 i el 19 de juliol a la ciutat. 

 

Pel que fa a la resta de Catalunya, Salut ha declarat en les últimes 24 hores 14 crítics més, 572 en total, i 7 hospitalitzats menys, 2.201 actualment, amb 66 morts i 3.631 nous contagis. 

Més info: FAQS: Què puc fer i què no amb les restriccions vigents per fer front a la Covid-19

A Rubí actualment l'índex de rebrot se situa en 921 i la velocitat de propagació del virus en 0,79. Pel que fa a la vacunació, un 62% de la població ha rebut almenys una dosi i prop del 55% a la ciutat ja té la pauta completa. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.