Rubí tindrà una Festa Major adaptada a la Covid-19

La celebració tindrà lloc del 25 al 29 de juny a diferents espais de la ciutat

L'Ajuntament de Rubí informa que treballa en l'organització d'una Festa Major de Sant Pere adaptada al context actual d'emergència sanitària, amb una programació excepcional i l'aplicació "rigorosa" de totes les mesures de contenció de la Covid-19. La celebració tindrà lloc del 25 al 29 de juny a diferents espais de la ciutat.

Els serveis municipals dissenyen en aquests moments les activitats que tindran cabuda en aquesta edició singular de la Festa Major. Segons expliquen, la idea és que les entitats locals també hi puguin tenir una participació destacada i, per aquest motiu, ja han estat convidades a fer arribar a l'Ajuntament les seves propostes.

 

"No tindria cap sentit abordar aquesta Festa Major sense tenir en compte el paper fonamental del teixit associatiu, que any rere any vetlla per cohesionar la ciutadania rubinenca i canalitzar la seva participació, i que és el principal vehicle de transmissió de la nostra cultura, tradicions i vincles socials", ha argumentat l'alcaldessa, Ana María Martínez.

Un cop l'Ajuntament rebi les propostes de les entitats, i depenent sempre de l'evolució de la pandèmia, s'acabarà de configurar la programació d'activitats i tota la logística necessària per al seu funcionament.

El consistori rubinenc treballa ja en la implantació de mesures com ara la disposició de recintes perimetrats, la limitació d'aforaments, un sistema de reserva prèvia d'entrades i qualsevol altra possible acció indicada per les autoritats sanitàries.

Tal com ha destacat l'alcaldessa, "som conscients del context, encara cal mantenir la prudència i no abaixar la guàrdia, però alhora ens il·lusiona recuperar la nostra festa". 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.