Rubí tindrà un punt de vacunació sense cita prèvia

Dirigit a majors de 40 anys del CAP Anton de Borja i Mútua Rubí, que no hagin rebut cap dosi de la vacuna encara

L'Ajuntament de Rubí informa que aquest divendres 16 de juliol, les persones de més de 40 anys dels centres d’atenció primària Anton de Borja i Mútua Rubí podran vacunar-se de la Covid-19 sense cita prèvia a un punt de vacunació mòbil que se situarà davant de l’Antiga Estació (carrer Josep Serra, 13). La vacunació tindrà lloc de 9 a 20 h en un vehicle del Banc de Sang i Teixits i les persones que es vulguin vacunar han de portar la targeta sanitària individual o un document d’identificació. S'administrarà la vacuna d'una única dosi de Janssen, per la qual cosa només serà apta per a persones que encara no hagin rebut cap dosi ni hagin superat el coronavirus. 

 

El bus comptarà amb un equip de dues infermeres, un tècnic i dos administratius. El vehicle anirà acompanyat de dues carpes exteriors: en una carpa es farà el registre de les persones que es vacunaran, i en l’altra, s’esperaran uns minuts després de la vacunació.

“Animem als veïns i veïnes de més de 40 anys del caps Mútua i Anton de Borja, que encara no s’hagin vacunat, a fer-ho aquest divendres. La situació epidemiològica torna a ser delicada. Que la vacuna arribi a tothom quan abans millor i seguir les mesures de seguretat són la millor manera de combatre el virus”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Amb la vacunació mòbil sense cita prèvia, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya vol accelerar la vacunació des d’una vessant comunitària, entre la població de persones majors de 40 anys i, especialment, entre persones en situació de vulnerabilitat que tinguin dificultats –idiomàtiques o de bretxa digital, per exemple-  per accedir als punts existents habituals. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.