Rubí tindrà el primer Saló del Còmic i el Manga

La primera edició tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a la Rambla del Ferrocarril amb la participació d’editorials, autors i llibreries locals

Rubí tindrà la primera edició del Saló del Còmic i el Manga de Rubí del 2 al 4 de juliol a la Rambla del Ferrocarril amb la participació d’editorials, autors i llibreries locals. A més de còmics de tots els estils, també s’han programat activitats paral·leles, actuacions i signatura de llibres.

El Saló del Còmic i el Manga donarà el tret de sortida a la programació d’estiu del servei de Rubí Jove, que inclou diferents esports, disciplines i balls com boxa, skate, break dance, K-Pop, patins en línia, twerking i parkour, entre d’altres. Molts d’aquests tallers es faran en col·laboració amb diferents grups de joves que actualment participen o han participat en les activitats de l’Espai Jove Torre Bassas.

 

A més, les propostes també volen donar resposta a les necessitats informàtiques i tecnològiques del jovent  facilitar l'ús de diferents eines i plataformes per realitzar i editar fotografies i vídeos. Així, s’han previst tallers de fotografia amb el mòbil i informàtica.

La programació d’estiu també ofereix quatre cursos:

  • Curs de Premonitors/es: iniciació al monitoratge d'activitats de lleure. (Per a joves de 15 a 17 anys). Aquest curs és per aprendre què vol dir educar i quines són les principals tasques dels monitors i monitores de lleure. Dates: Del 5 al 9 de juliol.
  • Curs de Monitor/a d'activitats de lleure infantils i juvenils. (Per a joves majors d’edat) L’objectiu del curs és preparar l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives. Dates: de l’1 al 17 de juliol.
  • Curs de Vetllador/a d'Infants amb necessitats educatives especials. Al final del curs els participants estaran capacitats en les competències bàsiques per fer de vetllador/a d’infants amb NEE, en els àmbits d’educació formal i no formal. Dates: Del 12 al 16 de juliol
  • Curs de dinamitzador/a Poliesportiu/va: Mòdul 1: CIATE i joc a l'escola. El curs es divideix en tres mòduls que habiliten per exercir com a professional del sector de la dinamització d’activitats poliesportives a Catalunya. Accés: A partir de 16 anys i certificat d’haver superat l’ESO o equivalent. Dates: Del 14 al 23 de juliol

Totes les activitats i formacions són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia.

El servei de Joventut manté les assessories especialitzades també durant l’estiu, que es poden dur a terme telefònicament, per correu electrònic, en línia o presencialment i tracten temes laborals, formatius, sexuals i de parella i d’acompanyament emocional.

Rubí Jove instal·larà un Punt d’informació de les activitats de l’Estiu Jove dilluns 21 a  la plaça de la Nova Estació i dimarts 22 a la plaça del Doctor Guardiet. Tots dos dies estarà obert de 18 a 19.30 h.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.