Rubí viu un cap de setmana ple de cultura i activitats

La Fira de la Terra i la presentació del conte infantil 'Les aventures del Bòjum - Soc en Bòjum', entre els esdeveniments més destacats

Rubí ha viscut un cap de setmana amb moltes iniciatives populars i activitats que han omplert els carrers de la ciutat. Un any més, ha tornat la Fira de la Terra, on desenes de paradetes s'han ubicat durant el matí del dissabte a les places Pearson i Nova Estació. Algunes entitats de Rubí i particulars han ofert a la ciutadania productes de quilòmetre zero, plantes, articles de segona mà i molt més. Per als més petits, n'hi ha hagut moltes activitats amb l'objectiu que coneguin millor el nostre entorn natural i que sàpiguen com cuidar-lo. Els tallers i les programacions pel Dia de la Terra s'entendran fins al 28 d'abril.

Fira de la Terra 2024. Foto: Redacció

Fira de la Terra 2024. Foto: Redacció

Més info: FOTOS | Rubí celebra el Dia de la Terra amb la seva tradicional fira

D'altra banda, el dissabte ha tingut lloc la presentació del conte infantil, 'Les aventures del Bòjum - Soc en Bòjum' ha batut totes les expectatives. La sala principal del Celler Cooperatiu es va omplir per a conèixer la història d'aquest llibre i la iniciativa de l'Associació d'animació Anades d'Olla. Les seves autores, la Núria Júlia i l'Elena Boixader, van parlar sobre el procés de creació de l'obra.

El llibre s'ha emportat endavant gràcies a la col·laboració de l'empresa rubinenca, B. Braun, que s'ha encarregat de les impressions. La seva cap de comunicació, Florence Rouméas, va dir unes paraules en suport de la cultura local i els projectes de la ciutadania de Rubí. L'esdeveniment va estar precedit per una divertida cercavila que va anar de la plaça Catalunya fins al Celler, on esperaven diverses activitats per als més petits.

Presentació del conte infantil 'Les aventures del Bòjum-Soc en Bòjum'. Foto: Pablo Sánchez-Montañés

Presentació del conte infantil 'Les aventures del Bòjum-Soc en Bòjum'. Foto: Pablo Sánchez-Montañés

Més info: Èxit de la presentació del conte infantil 'Les aventures d’en Bòjum – Soc en Bòjum'

Aquestes dues activitats han estat acompanyades de les portes obertes del Museu Etnogràfic Vallhonrat, l'anellament científic d'aus a l'avinguda de les Valls, l'obra de teatre "Quin desastre de Sant Jordi" a l'Ateneu i la sortida del Grup Fotogràfic 'El Gra' a l'antic camp de golf.

El diumenge també ha estat carregat de programació. El Racó del Llibre ha acollit la presentació del llibre 'El llibre de Sant Jordi' amb els autors Jaume Copons i Liliana Fortuny. Al mateix temps, la Societat de Blues de Rubí ha organitzat un concert a Can Ramoneda, on han portat a l'Iker Piris & el Paul San Martin.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.