El rubinenc Carmelo Jiménez guanya a la categoria de fotografia dels 'Wedding Awards 2024'

És la tercera vegada que guanya aquest premi i és un dels professionals més recomanat per les parelles jovençanes

El rubinenc Carmelo Jiménez guanya a la categoria de fotografia de la 11ª edició dels 'Wedding Awards 2024'. Amb el seu estudi CJS Fotografia, és la tercera vegada que guanya aquest premi i és un dels professionals més recomanat per les parelles que s'acaben de casar i que han utilitzat la web Bodas.net per a escollir els fotògrafs de la seva boda.

Jiménez ha rebut un total de 44 opinions en el seu suro de la web i una qualificació de 5 sobre 5, marcada per l'experiència dels clients que han planificat la boda amb ell. Aquest guardó serveix com a indicador de reconeixement de la bona feina i del satisfaent de les parelles jovençanes.

Carmelo Jiménez és el fotògraf de capçalera de TOT Rubí. Durant els últims anys ha fet nombrosos treballs sobre les festivitats de Rubí, portant-nos les millors imatges de la ciutadania rubinenca i les seves tradicions.

Més info: FOTOS I Rubí es disfressa de colors i diversió amb la rua de Carnaval

Més info: FOTOS | Els Reis d’Orient omplen els carrers de Rubí d'alegria i il·lusió

Fotos: FOTOS | La rua dels Tres Tombs recorre un any més els carrers de Rubí

Més info: FOTOS | Partit històric de Copa del Rei entre la UE Rubí i l'Athletic de Bilbao

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.