Els rubinencs podran participar en la plantació d’arbres al torrent dels Alous

La jornada serà aquest diumenge, amb motiu del Dia de l’arbre autòcton, i es recomana als assistents que portin les seves eines de casa

Aquest diumenge 27 de novembre, a partir de les 10 h, tindrà lloc la 22a edició del Dia de l’arbre autòcton. En aquesta ocasió, l’espai escollit per l'Ajuntament de Rubí per plantar els diferents exemplars és el torrent dels Alous, a la zona que queda més propera al carrer de Marconi, on es col·locaran un centenar d’arbres.

L’Ajuntament recomana als assistents a la jornada que portin les seves eines de casa

Els exemplars seleccionats són arbres autòctons de fulla caduca, com roures, freixes, lledoners, aurons, avellaners, nogueres i alerços, i també de fulla perenne, com l’alzina. A l’hora d’escollir les espècies, s’ha optat per exemplars amb tipologies de fulles molt diferents que, quan arribi la tardor, adoptaran una àmplia gamma de tonalitats (groc, taronja i vermell).

Es plantaran 5 arbres davant l'institut J.V. Foix i en altres punts de la ciutat

A més, el consistori anuncia que també plantarà una vintena d’arbres al carrer de l'Art. Aquesta actuació però, no estarà oberta a la participació de la ciutadania, ja que els exemplars tindran unes dimensions importants.

Durant les setmanes posteriors, es faran altres actuacions a diferents espais: es plantaran 5 arbres davant de l’institut J.V. Foix, en el marc dels treballs de millora de la seguretat i l’accessibilitat a l’entrada d’aquest centre educatiu; se’n col·locaran 5 més al talús de connexió entre el parc de la Serreta i els habitatges del carrer Sant Jordi; es plantaran 5 arbres al parterre del parc dels Nius i se substituiran entre 15 i 20 exemplars en zones de plantades anteriors del Dia de l’arbre autòcton.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.