RubíTEA reivindica la capacitat d’aprendre i treballar de les persones amb autisme

Campanya per reclamar el seu dret a una educació de qualitat i l’accés al mercat laboral

L’associació RubíTEA ha iniciat una campanya d’educació i ocupació de les persones amb trastorn de l’espectre autista, tot coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, que es commemora el 2 d’abril.

L’associació rubinenca estrena web i un audiovisual on reivindica la capacitat d’aprendre i treballar de les persones amb autisme, i on apareix el testimoni de diversos infants explicant què volen ser de grans.

En aquest sentit, des de l’entitat recorden que les persones amb TEA conformen el col·lectiu de la discapacitat amb la taxa més alta de desocupació i denuncien la falta d’oportunitats, els prejudicis existents i la manca de programes específics de formació que els hi doni les competències necessàries.

 

Presentació del llibre 'Hackea tu presente'

El pròxim dimarts 6 d’abril hi haurà una activitat presencial a la Biblioteca el 6 d’abril a les 18 h, en el qual es projectarà l’audiovisual i es presentarà la guia de lectura sobre l’autisme 2021. També es presentarà el llibre Hackea tu presente, d’Enrique Arranz, qui signarà exemplars. Els beneficis de la venda de la publicació aniran destinats a l’associació RubiTEA.

Tanmateix, i com cada any, la façana de l’Ajuntament de Rubí lluirà el llaç blau i el vespre del dia 2 d’abril s’il·luminarà amb aquest mateix color.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.