Sentència del jutjat de Rubí per l’atac de dos gossos

El jutjat de Rubí condemna a una asseguradora a pagar a un home atacat per dos gossos, i a la seva dona pels danys psicològics

Segons una informació publicada a El Periódico de Catalunya, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Rubí ha sentenciat a l’asseguradora Mapfre a indemnitzar una dona que va presenciar com dos gossos atacaven i mossegaven al seu marit en el seu habitatge de Martorelles (Vallès Oriental).

Segons explica El Periódico, l’home va patir l’atac dels dos animals en la rampa de l’aparcament, amb la qual cosa va caure a terra i l’informe mèdic posterior va determinar que patia ferides al cap i als braços però també una fractura a l’esquena a conseqüència de la caiguda. El jutjat de Rubí ha condemnat a pagar una indemnització a l’home pels 114 dies que va trigar a curar-se, sense que el jutge admetés l’argument de l’asseguradora que la vèrtebra trencada no tenia relació directa amb l’atac dels gossos.

 

D’altra banda, Mapfre també haurà de pagar a la dona del veí atacat, que va presenciar com atacaven el seu marit, pels danys psicològics posteriors que li van ocasionar els fets, que es remunten al mes de juliol de 2016.