El Servei Local de Català es trasllada al barri del Pinar

El canvi al centre cívic La Cruïlla ha suposat una inversió aproximada de 12.000 euros

L'Ajuntament de Rubí informa que el Servei Local de Català es traslladarà durant l’estiu a l’edifici del centre cívic del Pinar La Cruïlla. Els dies que queden de mes de juliol, encara donarà servei des de les aules del carrer Santa Maria,17, però començarà el curs 2021–2022 des del nou espai del Pinar.

El consistori rubinenc explica que les instal·lacions que ocuparà el servei a partir del setembre són més àmplies, sense barreres arquitectòniques i formen part d’un equipament de barri que ja té una organització estructurada amb servei de consergeria.

 

“Calia dotar el Servei Local de Català d’un millor espai, amb més aules per poder impartir la docència, que és la seva primera funció pedagògica, i sense barreres arquitectòniques per garantir-hi l’accés de tothom”, ha dit el regidor d’Educació, Víctor García.

El trasllat ha suposat una inversió aproximada de 12.000 euros que han servit per instal·lar fibra òptica i punts wifi a tot l’edifici i per adquirir material per impartir les classes. La brigada municipal també ha adequat l’espai i s’ha encarregat del trasllat a les noves dependències.

Matrícula 2021-2022

L’alumnat que vulgui matricular-se al Servei Local de Català pel curs vinent s’haurà de dirigir al centre cívic La Cruïlla (Urbanització el Pinar, 1. Transport públic: línia 1 i 2 d’autobús). L'alumnat del curs 2020-2021 podrà fer la inscripció del 6 al 10 de setembre i els que siguin nous, del 13 al 17 de setembre.

La matrícula i la sol·licitud de prova de nivell es poden fer en línia o de manera presencial. En cas de voler fer els tràmits presencialment, caldrà escriure un correu electrònic amb les dades de contacte de l’alumne a [email protected] per demanar cita.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.