Els serveis socials de Rubí mantenen les mobilitzacions

Els treballadors han decidit continuar amb les protestes per les seves condicions de treball

La plantilla municipal dels serveis socials bàsics de Rubí manté la vaga i anuncia noves mobilitzacions per reclamar millors en les condicions laborals i en l'atenció ciutadana, després d'acordar-ho aquest dilluns una assemblea.

Més info: Els Serveis Socials Bàsics de Rubí faran vaga

El passat dimecres 22 de febrer els treballadors es van reunir amb representants de l'Ajuntament però fonts sindicals de la CGT i CCOO informen que no estan satisfets amb el resultat de la trobada, ja que manquen propostes concretes. "Van reconèixer que estan per sota de la ràtio que marca el mínim de treballadors i que porten temps sense cobrir, no només les baixes, sinó places estructurals", apunten.

És per aquest motiu que els treballadors han decidit continuar amb les protestes, que es faran cada dilluns, de 10 a 12 h, a la plaça del consistori. 

Els representants dels sindicats que convoquen la vaga (CCOO, UGT i CGT) han avançat que hi haurà una nova trobada per abordar el conflicte el pròxim divendres 3 de març.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.