Ja es poden sol·licitar els nous ajuts per pagar despeses de la llar o del lloguer

La segona línia d'ajuts esta dirigida als joves fins als 34 anys, i les famílies monoparentals, al marge de la seva edat, fins a un màxim de 950 euros

L’Ajuntament de Rubí ha obert aquest dilluns les dues noves línies de subvencions per al pagament de les despeses bàsiques vinculades a l'habitatge o a la tramitació d'un lloguer.

Les subvencions es divideixen en dues tipologies d'ajudes: una primera per pagar despeses generals de l’habitatge (rebuts de l'aigua, gas, llum, assegurances de danys de l'habitatge, taxa d'escombraries, etc.) i una segona, destinada a joves i famílies monoparentals, per sufragar les despeses relacionades amb la tramitació dels lloguers (fiances, costos de gestió, etc.). Per optar a aquesta modalitat de subvencions caldrà justificar que les despeses relacionades amb l’habitatge suposen més del 30% dels ingressos de la unitat de convivència.

Cal tenir en compte que la segona línia d'ajuts esta dirigida als joves fins als 34 anys, i les famílies monoparentals, al marge de la seva edat, fins a un màxim de 950 euros. 

 

Només es farà un pagament per cada convocatòria i l’import de les ajudes dependrà del tram que correspongui a cada sol·licitud, en funció del total d’ingressos de la unitat de convivència:

Modalitat 1

  • Tram 1, l’import màxim de l’ajut serà de 175 euros.
  • Tram 2, l’import màxim de l’ajut serà de 140 euros.
  • Tram 3, l’import màxim de l’ajut serà de 70 euros.

Modalitat 2

  •  Tram únic, l’import màxim dels ajuts serà de 950 euros.

El llindar dels ingressos bruts anuals màxims per a cada perfil de sol·licitant i modalitat es pot consultar amb detall a les bases reguladores dels ajuts

Les persones interessades a optar als nous ajuts poden presentar la seva sol·licitud a partir d'aquest dilluns 13 de setembre i fins al 15 d'octubre a l'Oficina d'Atenció la Ciutadania (OAC) o, de forma telemàtica, a la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Per a més informació, poden contactar amb el Servei d'Habitatge al telèfon 93 588 70 00, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o bé enviar un correu electrònic a [email protected].

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.