Se suspèn la caminada La Nocturna per la Covid-19

Les entitats organitzadores consideren que no és possible desenvolupar l’activitat amb uns mínims de seguretat i qualitat

Rubí d’Arrel i el Centre Excursionista de Rubí, entitats organitzadores de la popular caminada La Nocturna, han anunciat que l’activitat, prevista per al 3 d’octubre, se suspèn pel coronavirus. “Considerem que, amb les actuals condicions derivades de la Covid-19, no és possible desenvolupar l'activitat mantenint uns mínims de seguretat i qualitat”, han dit a través d’un comunicat.

La Nocturna ja compta amb 12 edicions i gaudeix d’un gran èxit de participació entre els rubinencs, aconseguint en els dos últims anys superar el miler d’inscripcions.

Tot i això, els organitzadors no descarten recuperar la tretzena edició abans de l'estiu vinent, “si les condicions ho permetessin, tot i que la realitat ens emplaça quasi segur a l'octubre del 2021”.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.