Tornada a l’escola sis mesos després de la Covid-19

Confinat de forma preventiva un grup de segon de primària de l’Escola 25 de Setembre

El primer dia d’escola s’ha viscut a la ciutat de Rubí amb augment de trànsit, infants i joves amb mascareta i cues a les entrades de les escoles i instituts per accedir de forma esglaonada a classe. La majoria de centres escolars de Rubí han viscut l’inici del curs amb certa normalitat tot i la incertesa provocada per la pandèmia i el que succeirà en els pròxims mesos.

Només un grup de segon de primària de l’Escola 25 de Setembre de Rubí no ha pogut començar el curs perquè està confinat de forma preventiva des de dissabte, ja que un alumne es va contagiar de Covid-19 i després es va fer una activitat d'acollida prèvia a l'inici de curs. 

Més info: Confinat un grup de segon de primària de l'Escola 25 de Setembre

Cues i entrada esglaonada a les escoles de la ciutat

 

Aquest dilluns 14 de setembre estava previst que més de 10.000 infants i joves iniciessin el curs escolar a Rubí. A primera hora del matí s'han vist cues a diversos col·legis de la ciutat, ja que s’ha realitzat l’entrada de forma esglaonada o per diferents accessos per evitar al màxim les aglomeracions de persones. Amb mascareta i els  nervis que comporta el primer dia d’escola, els alumnes han anat accedint als centres un a un i han deixat enrere les seves famílies.

Alumnes de l'Escola Montserrat a l'entrada. FOTO: NHS

Alumnes de l'Escola Montserrat a l'entrada. FOTO: NHS

  

  

La Yolanda Giménez, directora de l’Escola Ramon Llull, ha explicat que el primer dia de tornada a l’escola “ha anat molt bé. Les famílies molt ordenades i els nanos han assimilat molt bé la distància social. No és una situació ordinària però no hi ha hagut cap incidència”. La directora explica que per aquells pares que no trobaven l’entrada que els hi han estat acompanyats fins a la que els hi corresponia.

Un dels accessos de l'Escola Rivo Rubeo a primera hora del matí. FOTO: NHS

  

Altres col·legis com l’Escola Ribas o els Maristes també han optat per una entrada esglaonada de l’alumnat i han habilitat més d’un accés.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.