Treballs d'asfaltatge a les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló

L'import total de les obres d'asfaltatge ha estat de 75.000 euros

L’Ajuntament de Rubí informa que ha realitzat recentment uns treballs d’asfaltatge puntual a les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló. Les tasques, que formen part del Pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS), van arrencar de forma simultània a mitjans de desembre i des del consistori expliquen que ja estan totalment enllestides.

Els carrers que s’han asfaltat són els de Can Barceló, Desmond Tutú, Willy Brant, Sean Mac Bride, Tenzu Gyatsolo, Dalai Lama i Rigoberta Menchú, a la urbanització de Can Barceló. Pel que fa a Can Solà, s’ha actuat als carrers de Jacint Benavent, José Echegaray, Herman Hesse, Ernest Hemingway i al camí de Can Feliu.

 

Les obres a Can Barceló les ha executat l’empresa Novantia Integral, SA per un import de més de 26.000 euros, mentre que els treballs a Can Solà han anat a càrrec de l’empresa COPCISA, SA, amb un pressupost de 48.000 euros.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.