ÚLTIMA HORA: S'anul·la la marxa de torxes a causa de la pluja

Des d'Òmnium Cultural de Rubí informen que ajornaran les activitats previstes per avui

Òmnium Cultural de Rubí finalment ha anul·lat la tradicional marxa de torxes que marca l’inici de la Diada Nacional de Catalunya, enguany marcada pel record als presos polítics, a causa de la pluja. Des de l'entitat informen que ajornaran les activitats previstes per avui. 

La marxa de torxes sortia de la plaça Onze de Setembre de Rubí a les 22 h i tenia previst recórrer els carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça del Doctor Guardiet, on hi hauria la lectura del manifest.
Per segon any consecutiu, la marxa, de moment ajornada, estava marcada pel record als presos polítics i persones exiliades. 

Marxa de torxes de la prediada a Rubí l'any passat


Tot i aquest imprevist d'última hora, demà Òmnium Cultural de Rubí participarà, juntament amb altres entitats i representants institucionals de la ciutat, a l’ofrena floral que tindrà lloc a la plaça Onze de Setembre a Rubí a les 12 h.

 

A la tarda, l’entitat es traslladarà a la manifestació de Barcelona sota el lema "11S Objectiu Independència". Des d'Òmnium han disposat autocars per baixar a la manifestació, i actualment ja n'hi ha més de 6 de plens que sortiran des de Rubí. Aquest any ocuparan el tram 13 de la Gran Via, prop de Plaça Espanya.

Encara hi ha places disponibles per baixar en autobús a la manifestació, que sortiran a les 14 h des de l’Escardívol amb la companyia Autocars Franquesa del carrer Francesc Macià, 63, i amb un cost de 9 euros.

Des d'Òmnium Rubí asseguren que ja són més de 1.000 socis a la ciutat i “seguirem treballant per la llengua i la cultura catalanes, el país i la cohesió social”.  

Del 13 al 30 de setembre serà possible visitar la mostra sobre la cultura de la repressió "Judici a la democràcia: Una causa genera i contra els drets fonamentals", a la Biblioteca  Mestre Tauler Martí, organitzada per l’entitat catalanista.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?