VÍDEO | El manifest del Dia de la Dona denuncia la desigualtat de gènere, agreujada per la Covid-19

El consistori ha anul·lat la lectura del manifest a la plaça Aguilera per la pluja

La lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona a Rubí ha reivindicat la igualtat real entre homes i dones, incidint en el fet que la pandèmia ha aprofundit encara més en la discriminació de gènere que pateixen les dones.

"La Covid-19, més enllà de l’impacte sobre la salut, ha tingut un impacte sistèmic que ha posat de manifest la importància de totes les activitats essencials de cura i per a la sostenibilitat de la vida, i ha evidenciat que les desigualtats de gènere, en un context de crisi, situen a les dones en una posició de més vulnerabilitat", resa el manifest. 

 

Finalment, la lectura no s'ha celebrat de forma presencial i s'ha enregistrat en vídeo. L'acte estava previst a les 12h a la plaça Pere Aguilera però l'Ajuntament de Rubí l'ha anul·lat per la pluja

La lectura del text ha anat a càrrec de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i sis dones de cinc entitats de la ciutat: Tina Pinillo Moya del club de lectura Veus de Dona; Alicia Rejón Molero del Grup d’Ajuda Mútua de Rubí, Aissatu Konte i Pascali Ndongfack del grup de dones senegaleses, Helena del Campo Sota de la Font del Ferro i MªJosé Rodríguez del grup de costura Dones Cosidores de El Pinar.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.