Ja pots visitar el Campament del Mag Rubisenc

El vell alquimista és l'encarregat de guiar el recorregut de Ses Majestats els Reis d'Orient fins a Rubí

L'emissari de Ses Majestats, el Mag Rubisenc, obrirà el seu campament del Castell a tots els nens i nenes de Rubí, els dies 2, 3 i 4 de gener entre les 17.30 i les 20.30 h, per rebre'ls en una audiència privada i recollir les seves cartes. Infants i persones adultes podran seguir un itinerari ple de divertides sorpreses, assistir als preparatius de l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient i compartir la seva màgia.

Més info: Nadal a Rubí: programació 2023-24 completa

El Mag Rubisenc hi ocuparà un espai privilegiat, on rebrà tots els nens i nenes, i també hi seran els seus ajudants Melquíades, els artesans i artesanes, la fada Vinyet i la Cartera Reial, que s’encarregarà de recollir les cartes i els xumets dels infants.

Enguany, l'espai s'amplia a l'entorn del Castell i el recorregut del Campament és accessible per a persones amb diversitat funcional. A més, pensant en els infants amb alta sensibilitat, hi predominaran els efectes estrictament visuals i el volum de la música serà de baix impacte.

Durant el recorregut, els més petits també podran escriure els seus bons desitjos per a la ciutat i penjar-los en un arbre. Entre tots ells se sortejaran els nens i nenes que podran pujar a l’escenari de l’Escardívol el dia 5 de gener per rebre els Reis.

L’experiència també inclourà petits obsequis per als infants.

Com arribar-hi

Es recomana anar-hi a peu o en transport públic, ja que hi haurà limitacions d'aparcament a l'Escardívol i en alguns carrers estarà prohibit circular o estacionar-se.

Bus urbà: línia 3 (parada Santa Teresa) i línia 6 (parada Camí de Sant Muç)

Més info: Afectacions en la mobilitat per la cavalcada

El Mag Rubisenc

El Mag Rubisenc és un vell alquimista que, fa molts anys, va venir a viure al Castell, des d'on gaudeix d'una vista privilegiada de l'horitzó i de la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de Rubí.

Un dia, el mag va rebre la visita d'un estel màgic que va fer-li l'encàrrec de guiar els Reis d'Orient fins a la ciutat. Des d'aleshores, el savi vetlla des del seu laboratori del Castell per tal que els nens i nenes de la ciutat siguin bons minyons, recull els seus desitjos quan s'acosta el Nadal i s'encarrega d'indicar el camí als Reis d'Orient perquè puguin arribar a Rubí sense incidències la nit del 5 de gener. Ben conegudes són les paraules màgiques que ell mateix va ensenyar als infants per tal de guiar Ses Majestats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.