Afectacions en la mobilitat per la cavalcada

Hi haurà limitacions d'aparcament a l'Escardívol i en alguns carrers estarà prohibit circular o estacionar-se

L’arribada dels Reis d’Orient a Rubí tindrà lloc la tarda del 5 de gener. Per facilitar aquest moment tan esperat per als més petits, es limitarà l’aparcament de manera temporal a l'Escardívol i a diversos carrers i trams estarà prohibit aturar-se, estacionar o circular a partir de les 14 h del dia de la cavalcada.

Més info: Així serà l'arribada dels Reis d'Orient a Rubí

A partir del dimarts 2 de gener a les 6 h, no es podrà accedir ni estacionar a la meitat de l’Escardívol més propera a l’edifici municipal. A l’altra part, a tocar de la rotonda, no es podrà entrar ni aparcar a partir del dimecres 3 de gener a les 6 h. Tot el recinte restarà tancat als vehicles fins que finalitzin les tasques de neteja posteriors a l’arribada dels Reis, aproximadament a les 2 h del dissabte 6 de gener.

A partir del divendres 5 de gener a les 15 h, quedarà habilitada la zona d’aparcament per a vehicles de persones amb discapacitat al passeig de la Riera, darrere la caseta d’Esport per a Tothom. A partir d’aquell moment, només s’hi podrà estacionar amb la corresponent targeta acreditativa.

Enguany, la cavalcada de Reis no sortirà de l’Escardívol sinó que ho farà des de la plaça de Catalunya, a causa de les obres que s’estan executant al carrer de Cadmo. Per poder-hi disposar les carrosses i tots els elements que acompanyen els Reis, caldrà restringir la circulació i l’aparcament en aquesta zona entre les 13 i les 24 h del divendres 5 de gener. Quedaran afectades les següents vies:

  • Pau Claris, entre el c. Cadmo i el c. Vapor en ambdós sentits
  • Narcís Menard, entre la pl. Pere Aguilera i el c. Rafael de Casanova
  • Justícia, entre el c. Doctor Robert i el c. Rafael Casanova
  • Rafael Casanova, entre el c. Sant Gaietà i el c. Cadmo
  • Prat de la Riba, entre el c. Cadmo i l’accés al CUAP Mútua de Terrassa

Pel que fa a l’Escardívol, més enllà de les restriccions d’aparcament, està previst que el pas de vehicles quedi tallat a partir de les 15.30 h del divendres 5 de gener. A les 18.30 h, es tallarien tots els accessos a l’itinerari de la cavalcada.

La Policia Local recomana fer un ús raonable del vehicle privat, especialment durant la cavalcada, i emprar en qualsevol cas només els itineraris allunyats del seu recorregut.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.