La Sra. Maria torna amb la seva paradeta a vendre castanyes a Rubí

Com cada any, ven castanyes a l'avinguda Barcelona, a tocar de la plaça del Doctor Pearson

Els rubinencs i rubinenques ja poden tornar a gaudir de les paperines de castanyes a la plaça Doctor Pearson i és que la castanyera de Rubí, la sra. Maria, torna a ser enguany a la seva posició. 

 

Aquest dissabte, i com ve sent habitual sempre que hi és, ja hi havia cua a la paradeta de l’avinguda Barcelona, a tocar de la plaça Pearson, per comprar-li castanyes. Des de fa vuit anys la Sra. Maria ven castanyes en aquest tram del carrer, però hi ha gent que la recorda de vint anys enrere o més, quan estava al costat de la plaça de l'Estació.

Com ella mateixa explica, va arribar a la ciutat a finals dels anys 60 i va agafar el negoci de les castanyes per casualitats de la vida. Des d'aleshores el temps i les temperatures han canviat de tal manera que ara les ven en màniga curta. "Cal adaptar-se al fred i la calor", diu la Sra. Maria, que ven una paperina amb una dotzena de castanyes a dos euros, "encara que sempre en poso alguna de més".

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.