Aturat a última hora un desnonament al carrer Dr. Gimbernat de Rubí

La dona que viu al pis, propietat de Servihabitat, té tres fills, dos d’ells menors

Aquest matí estava previst el desnonament d’una família formada per una dona i tres fills, dos d’ells menors, que viuen al carrer Dr. Gimbernat número 8 de Rubí. Poc abans de les 10 h, moment en el qual estava previst el desnonament, diversos membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) estaven a les portes de l’edifici donant suport a la persona afectada.

A última hora però, han rebut notificació des de Promocions Urbanes de Rubí (PROURSA) que s’havia aconseguit aturar el desnonament. Malgrat la notificació telefònica hi ha hagut neguit fins al darrer moment ja que fins a l’edifici s’ha presentat la gestora del banc, els manyans i personal per col·locar alarmes de seguretat. Finalment s’han retirat tots i s’ha comunicat que el desnonament queda aturat.

Fonts de la PAH han explicat que la família viu des de fa 10 anys en el pis i ella té una ordre d’allunyament de la seva ex parella.

Tanmateix, hi ha previst un nou desnonament per al 10 de març al carrer Pastora 13 de Rubí a les 10 h. Des del TOT Rubí seguirem informant de qualsevol novetat.

Més informació